Tweeweg IT Vacature

Hey Commercieel Talent !

Dit moet je écht even lezen wanneer je toe bent aan een nieuwe uitdaging als Inside Sales!

–  Is het tijd voor een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheden en vrijheden?
–  Hou je van een uitdaging en beslis je graag zelf mee over je eigen ontwikkeling?
– Vind je het leuk om in een sales en marketing team samen te werken?
– Ben je commercieel en communicatief sterk?
– Hou je van klantcontact en klanten adviseren; ben je oplossingsgericht?
– Zoek je voldoende waardering en mogelijkheid tot groei?
– Heb je verstand van ICT technologieën en wil je je daar ook verder in verdiepen om klanten goed te kunnen adviseren?
– Kun je gestructureerd werken en houd je het overzicht in een dynamische werkomgeving?
– Heb jij HBO werk/denk niveau en wil je je blijven ontwikkelen?

Klinkt dit leuk en uitdagend voor je en denk je dit aan te kunnen? Lees snel verder dan!
#deleukstewerkomgeving #TeamTweeweg

Als Inside Sales

ben je het commerciële aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten. Je hebt een oog voor de mogelijkheden die er zijn om onze klanten nóg beter van dienst te zijn en signaleert verkoopkansen. Je vindt het leuk om telefonisch contact te hebben en wordt gezien als een betrouwbare gesprekspartner. Je volgt offertes en orders zelfstandig op, bent verantwoordelijk voor het commerciële contact met leveranciers. Je werkt samen met je collega’s van Sales & Marketing en Operations (pre-sales, support en consultancy). Je draagt zorg voor een goede overdracht van orders naar de operationeel verantwoordelijke collega’s.
Je kunt uitstekend je eigen werk plannen en het feit dat er meerdere aanvragen, deadlines of leveringen door elkaar lopen, is voor jou niet meer dan van zelfsprekend.

Jouw profiel:

Je bent communicatief, commercieel, ambitieus, verantwoordelijk, proactief, ondernemend, accuraat en vooral energiek en positief; je kunt anderen meenemen in je enthousiasme. Je denkt in oplossingen en mogelijkheden.

Je gaat voor een lange termijn relatie, niet voor een hit-en-run. Je vindt klantcontact leuk en benadert klanten dan ook proactief. Je bent geen productverkoper, maar een adviseur die de klant kent, weet wat er speelt en van daar uit kan adviseren en verkopen. Je denkt écht mee. Kennis en ervaring in commerciële functies binnen de IT markt is een pré, evenals kennis van onze IT oplossingen. De wil om te leren en je te ontwikkelen is ontzettend belangrijk.

Wat wij bieden

Is een leuke, flexibele en uitdagende werkomgeving. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, training, studie en innovatie. Je bepaalt zelf wat je grenzen zijn, wij helpen je daarbij. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn?

Tweeweg IT is een flexibel, uitdagend, tikkeltje eigenwijs, innovatief en professioneel IT bedrijf, opgericht in 2002. Gevestigd in Duiven (vlakbij Arnhem), waar ons nieuwe kantoor een prachtige en prettige open werkomgeving biedt. Onze cultuur is flexibel, open en innovatief. We sturen op resultaat, vrijheden en verantwoordelijkheden.

Onze kernwaarden: klantgericht, professioneel, samenwerken, flexibel, passie. Herken jij jezelf hier ook in?
Onze missie: Samen creëren we de best passende en toekomstgerichte IT oplossingen die je organisatie verder helpen ontwikkelen en groeien.

We werken al jaren met ons eigen Private Cloud Platform, Office 365 en bieden diverse Managed Services en Data Management oplossingen. Continu zijn onze oplossingen in beweging en blijven wij ons ontwikkelen op Cloud platformen en infrastructuren. Wij zijn partner van o.a. Veeam (Gold Partner), HPE, VMWare, Microsoft, Citrix, Ivanti, Sonicwall. Op onze site kan je meer over onze oplossingen vinden trouwens.

Voel jij je nu al een klik bij Tweeweg IT? Stuur dan je C.V. mét motivatie naar Bart Ockerse, directeur en eigenaar van Tweeweg IT via administratie@tweewegit.nl met als onderwerp Vacature Inside Sales.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan Liesbeth van der Woude tel:  088 -180 88 12.

Ik kijk uit naar je reactie!

Bart Ockerse

#TweewegIT #deleukstewerkomgeving #TeamTweeweg

 

Kernwoorden: inside sales, verkoop binnendienst, verkoper, adviseur, commercieel talent, zelfreflectie, lerend vermogen, talentvol, positieve energie, denken in mogelijkheden, no nonsense, zeer goede communicatieve vaardigheden, teamwork, schouders eronder, samenwerken, willen leren en ontwikkelen bij #tweewegit 🙂 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld