Contact: 0313 - 419 551

Krijgt u nog steeds eerlijk advies?

Flexibiliteit en kwaliteit komen samen
Wij willen u graag laten zien hoe samenwerken met een ICT partner ook anders kan. We praten niet over techniek of hoe goed we zijn, maar wie we zijn en hoe we werken. Samen kijken wat het beste bij u past. We denken mee, geven eerlijk advies en komen afspraken na. Wij bieden niet alleen een hoge kwaliteit maar ook enorm veel flexibiliteit. Dat maakt ons anders. Lees meer...

Tweeweg IT in top 3 beste Veeam partners van NL

Op 15 maart jl. zijn de Veeam Partner Awards uitgereikt. We zijn enorm trots dat we opnieuw tot de top drie van maar liefs 900 partners behoren. Tweeweg IT is genomineerd voor zowel de Beste MKB Partner als de Customer Choice Award. Lees meer...

Vacatures

Tweeweg IT is jaar op jaar een groeiend bedrijf met veel trouwe en tevreden klanten, maar jaarlijks ook diverse nieuwe klanten. Wij zijn altijd op zoek naar ervaren IT-ers om ons team te versterken.
vacatures
 
 

De gevaren van ransomware

Datalekken, ransomware, virussen, het zal u niet zijn ontgaan dat security een van de meest besproken onderwerpen is in de IT op dit moment. 

Security begint bij goede beveiligingssoftware, een gedegen netwerkinrichting, back-ups en gebruikers die zich bewust zijn van mogelijke risico's en bijvoorbeeld zorgvuldig hun wachtwoorden kiezen. Waar moeten gebruikers nu op letten? Lees het in onze nieuwsbrief.

Modern ICT beheer

Continuïteit is het belangrijkste voor uw organisatie. Daarom hebben systemen ook beheer nodig. Proactief, dus voordat er problemen ontstaan.  Wilt u weten wat Modern ICT beheer voor u kan betekenen?
Lees meer...

HP Partner - 2014.jpg
partner-veeam.png
Citrix- small - dark gray.jpg
partner-microsoft.png
partner-kaseya.png
partner-vmware.png
sonicwall-gray.png
trendmicro-logo-gray-45.jpg

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Industrielaan 16B
6951 KG Dieren 

Tel. Algemeen: 0313 - 419 551
Tel. Helpdesk:  0313 - 450 780
info@tweewegit.nl
helpdesk@tweewegit.nl