Contact: 0313 - 419 551

Laat de ICT maar aan ons over

Managen van uw VMware omgeving

U heeft een VMware omgeving. Minder servers en veel meer flexibiliteit. Het beheer is complexer geworden. Het is mogelijk om met één muisklik een nieuwe server uit te rollen. "Ineens" zijn systemen trager geworden of vallen geheel uit. Omdat er te weinig resources zijn overgebleven. Geen geheugen of storage meer beschikbaar. Resultaat: ongewenste downtime en uw gebruikers kunnen niet meer werken.

'Als we dat vooraf nou hadden geweten...'

Door uw VMWare omgeving proactief te beheren voorkomt u dergelijke scenario's. U kunt er voor kiezen om het beheer van uw VMware omgeving uit te besteden, zoals vele van onze klanten. Mogelijk kiest u er voor om dit zelf te blijven doen, wat ook veel (grotere) klanten doen. In dat laatste geval kunt u niet om de Management Tools van Veeam heen.

Veeam One is het product wat uw VMware omgeving monitort en rapporteert. Zie in één oogopslag wat de realtime status is van uw VMware platform. Rapporteer met een druk op de knop. Geef belangrijke meldingen door naar uw bestaande beheer platform voor ultieme integratie.

Meer weten of een gratis test licentie aanvragen?
Bel ons even of kijk op de Veeamshop.

Referentie Veeam Monitoring

Thumbs_up.jpg

"Wij hebben nu volledig inzicht in onze VMware omgeving. Zo kunnen we gelijk inspelen op veranderingen, zonder dat we voor verrassingen komen te staan. Bovendien worden alle meldingen doorgestuurd naar ons centrale service management tool, dus we hebben volledige controle."

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Industrielaan 16B
6951 KG Dieren 

Tel. Algemeen: 0313 - 419 551
Tel. Helpdesk:  0313 - 450 780
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl