Contact: 0313 - 419 551

Flexibel, eerlijk en betrouwbaar

Leerplek laatstejaars MBO ICT niveau 4


Ben jij die gedreven student die pas tevreden is als de klant dat is? Wil je werken bij een bedrijf waar je je optimaal kan ontwikkelen? Op zoek naar een uitdagende stageplek en leuke collega's?

Wij bieden een leerplek aan voor een

laatstejaars MBO ICT niveau 4 student of HBO IT beheer

Wat verwachten wij van je?

Je bent leergierig, enthousiast, werklustig, accuraat, goede communicatieve eigenschappen in taal en schrift, in bezit van Rijbewijs B. Je bent in staat om zelfstandig te werken maar zeker ook in teamverband. Je bent niet alleen maar praktijkgericht, maar schuwt de theorie ook niet om zo verder te leren.

Je hebt gedegen kennis van Windows werkplekken (Windows 7/8/10), Office en netwerken. Kennis van Windows Server, Exchange, SQL, VMware, software programmering of Sharepoint is een pre. We zijn verder heel benieuwd wat je allemaal in huis hebt!

Je woont binnen een half uur reizen van Dieren.

Wat bieden wij je?

Een leuke, uitdagende en professionele leerplek. Je werkt mee in ons helpdeskteam aan diverse werkzaamheden. Wij hebben zeer ervaren medewerkers waar je veel van kunt leren. Je krijgt goede begeleiding en voldoende mogelijkheden voor een zinvolle en uitdagende stageopdracht. Uiteraard ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Interesse? Stuur dan een brief mét motivatie voorzien van je cv naar onze Operations Manager Huub Jonker (huub.jonker @ tweewegit.nl)

 

*** Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld ***

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Industrielaan 16B
6951 KG Dieren 

Tel. Algemeen: 0313 - 419 551
Tel. Helpdesk:  0313 - 450 780
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl