Contact: 088-180 88 00

Laat de ICT maar aan ons over

Cloud computing: hype of blijvend?

We worden overspoeld met de term Cloud Computing. Op de vraag of dit een hype is of blijvend is, antwoorden wij zonder twijfel: Cloud is blijvend. Waarom?

Cloud Computing is niet alleen een techniek, het is vooral een nieuw business model. Een model wat er op gericht is om méér te halen uit centralisatie. Centralisatie van servers, storage, applicaties of telefonie bijvoorbeeld. Dat moet er voor zorgen dat diensten met een hogere kwaliteit worden aangeboden, daar waar mogelijk voor een lagere prijs.

Al jaren is er een tendens om bepaalde diensten uit te besteden. Cloud technologie is niet meer dan een volgende fase in deze tendens, menen wij.

Jarenlange ervaring met Online Werken in de cloud

Wij hebben al meerdere jaren ervaring in de Cloud, nog voordat het "Cloud" heette. Wij noemen het Online Werken. Veilig verbinding maken met uw eigen Online platform, ofwel uw Private Cloud. Dat kan variëren van een tijdelijke test server tot een volledig Online kantoor. Gekoppeld met andere SaaS leveranciers of Voice Over IP bijvoorbeeld. Wij maken het verschil door een totaaloplossing te bieden uit de Cloud. Niet alleen Office, maar ook centraal werken met applicaties waar u nu al mee werkt. Het toverwoord daarbij is integratie.

Eigen datacenter oplossing

Wij bieden dit vanaf een eigen datacenter platform. Volledig conform de eisen van een modern datacenter met 24x7 beschikbaarheid. In eigen beheer uiteraard. Daardoor kunnen we zeer flexibel en snel onze oplossingen aanbeiden én garanderen.

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Geograaf 30
6921 EW Duiven

Tel. Algemeen: 088-180 88 00
Tel. Support:  088 - 180 8899
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl