Contact: 088-180 88 00

Laat de ICT maar aan ons over

Online Werkplek in de cloud

Met een Online Werkplek in de Cloud beschikt u over een complete Cloud dienst inclusief een eigen beveiligde centrale server voor uw applicaties. Inclusief dagelijkse back-up van bestanden en server, een Microsoft Office-pakket  én een professionele helpdesk voor een vast bedrag per maand.

De Online Werkplek is verkrijgbaar in meerdere varianten waarbij u altijd locatie-onafhankelijk kunt werken. Met een desktop, laptop of tablet logt u overal veilig in en werkt u in uw eigen vertrouwde omgeving. Thuis, onderweg of op kantoor.

Het onderscheid wat wij u bieden is dat u uw eigen server heeft in de Cloud. Zodat uw eigen bestaande software gebruikt kan worden. Zoals uw administratiepakket, ERP of CRM. In samenwerking met uw huidige software leverancier regelen wij het omzetten naar de Cloud voor u. Geen zorgen dus.

Nog flexibeler werken en bereikbaar zijn? Combineer dan een Online Werkplek met Telefonie in de Cloud (VOIP).

Uw kantoor in de Cloud met Office 365

Een andere mogelijkheid is om programma’s van Microsoft vanuit de Cloud te gebruiken met Office 365. Ook daarmee worden fysieke servers deels overbodig. Office 365 biedt alle bekende Office programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Daarnaast is het heel eenvoudig om veilig bestanden te delen met collega’s of klanten via OneDrive . 
 
U beschikt altijd over de nieuwste versie van Office, aangezien office 365 continue wordt ge-update.Kijk voor een volledig overzicht van mogelijkheden op de Office 365 site van Microsoft .
 
Wilt u weten of Office 365 meerwaarde kan bieden voor uw bedrijf? Welk abonnement het meest geschikt is voor uw situatie of hoe een Office 365 migratie in z’n werk gaat?

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden die Office 365 kan bieden en kijken graag samen met u wat de beste oplossing is voor uw situatie.
 

Referentie Calatus BV

Thumbs_up.jpg

 "Toen we begonnen met ons bedrijf wisten we niet wat we nodig hadden en hoe groot het zou worden. Op advies van Tweeweg IT zijn we begonnen met Online Werken in de Cloud. Hiervoor hoefden we nauwelijks te investeren, ook niet bij uitbreidingen. Alles wordt geregeld, dus ideaal voor ons en de flexibiliteit is perfect." 

Ben van den Nieuwenhof, Calatus BV.

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Geograaf 30
6921 EW Duiven

Tel. Algemeen: 088-180 88 00
Tel. Support:  088 - 180 8899
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl