Hey IT Topper!  Op zoek naar een nieuwe uitdaging als

IT Consultant Cloud & Security ?

En nu vraag je je zeker af: waarom bij Tweeweg IT?

Iedereen biedt tegenwoordig afwisselend en veelzijdig werk, waardering en goede beloning, goede training en ontwikkeling en ruimte voor je eigen persoonlijke groei. Je hebt overal veel verantwoordelijkheden en vrijheden en krijgt natuurlijk alleen maar leuke en uitdagende projecten. Natuurlijk geldt dat ook bij ons (alhoewel er soms ook minder uitdagend werk tussen zit, let’s face it).

Maar de invulling van zo’n functie gaat bij ons verder. Niet alleen werk je met een héél leuk team van enthousiaste, soms eigenzinnige en vooral gedreven collega’s, maar zorg je ook voor een extra toevoeging door jouw persoon. We willen iemand vinden die ook in staat is om het bedrijf te helpen veranderen om nóg meer Microsoft 365 Cloud en Azure technologiën en slimmere oplossingen te verzinnen. Je snapt dat het niet alleen om techniek gaat, maar vooral  om mensen, organisaties en hun behoeftes. Die vertaalslag kan je maken om zo onze klanten écht te helpen ontwikkelen.

Waarom? Omdat we geloven in vernieuwing, automation, continue verbetering, fijne samenwerking én we graag het werk gemakkelijker willen maken. Er zijn al genoeg uitdagingen in de IT, dus laten we zorgen dat we het leuker maken door en voor elkaar. We willen onze klanten helpen groeien en dat vergt steeds meer een vertaling tussen bedrijfsprocessen en IT oplossingen. Daar word jij een spil in als IT Consultant Cloud & Security bij Tweeweg IT, samen met je collega Consultants en Engineers.

Je bent ook gelijk interne adviseur naar directie, dat doe je in het team of zelfstandig. Je maakt onderdeel uit van het ISO27001 team en vervult een seniore Teamlead rol binnen de organisatie. We verwachten dat je daarom ook goed weet waar je over praat, gedegen ervaring hebt en een pragmatische professionele insteek hebt. Maar vooral dat je een enthousiaste, bewogen en fijne persoonlijkheid bent! Want het gaat om jou, niet alleen om wat je doet!

Als jij begrijpt wat een IT Consultant rol betekent en je bent benieuwd wie wij zijn, laten we dan gewoon even kennismaken eerst. Maak dan een afspraak met ons en neem je CV dan even mee. Je eerste kennismakingsgesprek duurt een half uurtje, wie weet verandert dit gesprek je hele loopbaan! Dus waarom niet?

Gelijk een afspraak plannen of meer weten voor die tijd? Bel dan even met Celica (HR) op 088-180 88 00 of stuur een mail naar contact@tweewegit.nl t.a.v. Celica van Maren.

 

Wat vragen we aan jou om mee te nemen?

– Relevante competenties die passen bij de functie , zoals goede communicatieve vaardigheden, oplossings- en resultaatgerichtheid, professionaliteit, zorgvuldigheid, samenwerken, initiatiefrijk en leergierig

– HBO niveau, maar minimaal MBO4 afgeronde opleiding

– goede kennis van en ervaring met Microsoft 365 Cloud oplossingen, Intune, Autopilot, Security, MDM etc.

– bij voorkeur voor kennis van Azure Services, zoals SQL Services, Virtual Desktops en Azure Servers

– in staat om project- en procesmatig te werken en g

– goed in het organiseren en plannen van werk en het stellen van prioriteiten

– de capaciteiten om je collega’s én klanten mee te nemen in veranderingen en vernieuwingen

– het vermogen om ideeën, technieken en behoeftes te vertalen naar een leesbaar plan

– een fijne positieve houding en enthousiasme

– je komt bij voorkeur uit de omgeving van Arnhem en omstreken

Wij bieden je veel leuke voorwaarden en een Mini Cabrio (?) !

Een leuke en écht uitdagende werkomgeving met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, training, studie en innovatie. Je bepaalt zelf wat je grenzen zijn, wij helpen je daarbij. Wij beschikken over een uitgebreide eigen private cloud oplossing en werken met professionele tools. Daarnaast belonen we natuurlijk marktconform en mag je altijd gebruik maken van het dartboard en voetbalspel.

En helemaal leuk! We hebben ook nog een Mini Cabrio die je af en toe mee mag nemen om even lekker uit te waaien op een mooie zomerdag! Zomaar, omdat het kan!

Bedrijfsprofiel

Tweeweg IT is een flexibel, uitdagend, tikkeltje eigenwijs, innovatief en professioneel IT bedrijf, opgericht in 2002. Gevestigd in Duiven (vlakbij Arnhem), waar ons kantoor een prachtige en prettige open werkomgeving biedt. Onze cultuur is flexibel, open en innovatief. We sturen op resultaat, vrijheden en verantwoordelijkheden. Onze kernwaarden zijn: klantgericht, professioneel, samenwerken, flexibel, passie.

We hebben ook een missie en die luidt: “Elke organisatie groeit met onze IT oplossingen”. Want samen creëren we veilige en toekomstgerichte IT oplossingen die organisaties verder helpen ontwikkelen.

Onze klanten zijn trouwens leuke organisaties (met name) in de regio, met tussen de 10 en 500 werkplekken.

We werken al jaren (sinds 2007) met ons eigen Private Cloud Platform, Microsoft 365 en bieden diverse Security, Managed Services en Data Management oplossingen. Continu zijn onze oplossingen in beweging en blijven wij ons ontwikkelen op Cloud platformen en infrastructuren. Wij zijn partner van o.a. Microsoft, Veeam, HPE, VMWare, Citrix, Ivanti, Sophos en Sonicwall. En we werken met diverse strategische partijen samen, zoals op het gebied van Security diensten.

Wij zijn overigens ISO27001 gecertificeerd en gebruiken diverse professionele beheertools en programma’s om onze kwaliteit en veiligheid te kunnen bieden én borgen.

Hoe nu verder?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Bel dan even met Celica (HR) op 088-180 88 00 of stuur een mail naar contact@tweewegit.nl t.a.v. Celica van Maren.