Hey communicatieve IT Topper! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als

IT Support Engineer (beginnend of ervaren)?

Genoeg vacatures in de markt, dus waarom bij Tweeweg IT?

Iedereen biedt tegenwoordig afwisselend en veelzijdig werk, waardering en goede beloning, goede training en ontwikkeling en ruimte voor je eigen persoonlijke groei. Je hebt overal veel verantwoordelijkheden en vrijheden en krijgt natuurlijk alleen maar leuke en uitdagende projecten. Natuurlijk geldt dat ook bij ons (alhoewel er soms ook minder uitdagend werk tussen zit, let’s face it).

Maar de invulling van zo’n functie gaat bij ons verder. Niet alleen werk je met een héél leuk team van enthousiaste, soms eigenzinnige en vooral gedreven collega’s, maar zorg je ook voor een extra toevoeging door jouw persoon. We willen iemand vinden die ook in staat is om het bedrijf te helpen veranderen om onze support dienstverlening nog leuker en slimmer te maken. Je snapt dat het niet alleen om techniek gaat, maar vooral om mensen, organisaties en hun behoeftes. Die vertaalslag kan je maken om zo onze klanten écht te helpen.

Waarom? Omdat we geloven in vernieuwing, automation, continue verbetering, fijne samenwerking én we graag het werk gemakkelijker willen maken. Er zijn al genoeg uitdagingen in de IT, dus laten we zorgen dat we het leuker maken door en voor elkaar. We willen onze klanten helpen groeien met IT en dat vergt steeds meer een vertaling tussen mensen en IT oplossingen. Daar word jij een spil in als IT Support Engineer bij Tweeweg IT, samen met je collega’s van Support en de IT Consultants.

Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling, welzijn en groei, dus als je graag in beweging blijft ben je bij ons aan het juiste adres. En zeker als je een energieke, enthousiaste en fijne persoonlijkheid bent! Want het gaat om jou, niet alleen om wat je doet!

Als jij begrijpt wat dit voor jou kan betekenen en je bent benieuwd wie wij zijn, laten we dan gewoon even kennismaken eerst. Maak dan een afspraak met ons en neem je CV dan even mee. Je eerste kennismakingsgesprek duurt een half uurtje, wie weet verandert dit gesprek je hele loopbaan! Dus waarom niet?

Gelijk een afspraak plannen of meer weten voor die tijd? Bel dan even met Celica (HR) op 088-180 88 00 of stuur een mail naar contact@tweewegit.nl t.a.v. Celica van Maren.

 

Wat vragen we aan jou om mee te nemen?

– Relevante competenties die passen bij de functie , zoals goede communicatieve vaardigheden, oplossings- en resultaatgerichtheid, professionaliteit, zorgvuldigheid, samenwerken, initiatiefrijk en leergierig

– Minimaal MBO4 afgeronde opleiding

– Minimaal een jaar ervaring op een Servicedesk of Helpdesk en gebruik van ticketing systemen

– Relevante en aantoonbare kennis van onze oplossingen en gebruikte technologieën (zie onder)

– In staat om zelfstandig binnen een team te werken

– Je bent zorgvuldig en accuraat

– Je komt bij voorkeur uit de nabije omgeving van Arnhem

Wij bieden je veel leuke voorwaarden en een Mini Cabrio (?) !

Een leuke en écht uitdagende werkomgeving met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, training, studie en innovatie. Je bepaalt zelf wat je grenzen zijn, wij helpen je daarbij. Wij beschikken over een uitgebreide eigen private cloud oplossing en werken met professionele tools. Daarnaast belonen we natuurlijk marktconform en mag je altijd gebruik maken van het dartboard en voetbalspel.

En helemaal leuk! We hebben een Mini Cabrio die je af en toe mee mag nemen om even lekker uit te waaien op een mooie zomerdag! Zomaar, omdat het kan!

Bedrijfsprofiel

Tweeweg IT is een flexibel, uitdagend, tikkeltje eigenwijs, innovatief en professioneel IT bedrijf, opgericht in 2002. Gevestigd in Duiven (vlakbij Arnhem), waar ons kantoor een prachtige en prettige open werkomgeving biedt. Onze cultuur is flexibel, open en innovatief. We sturen op resultaat, vrijheden en verantwoordelijkheden. Onze kernwaarden zijn: klantgericht, professioneel, samenwerken, flexibel, passie.

We hebben een missie en die luidt: “Elke organisatie groeit met onze IT oplossingen”. Want samen creëren we veilige en toekomstgerichte IT oplossingen die organisaties verder helpen ontwikkelen.

Onze klanten zijn trouwens leuke organisaties (met name) in de regio, met tussen de 10 en 500 werkplekken.

We werken al jaren (sinds 2007!) met ons eigen Private Cloud Platform, Microsoft 365 en bieden diverse Security, Managed Services en Data Management oplossingen. Continu zijn onze oplossingen in beweging en blijven wij ons ontwikkelen op Cloud platformen en infrastructuren. Wij zijn partner van o.a. Microsoft, Veeam, HPE, VMWare, Citrix, Ivanti, Sophos en Sonicwall. En we werken met diverse strategische partijen samen, zoals op het gebied van Security diensten.

Wij zijn overigens ISO27001 gecertificeerd en gebruiken diverse professionele beheertools en programma’s om onze kwaliteit en veiligheid te kunnen bieden én borgen.

Hoe nu verder?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Bel dan even met Celica (HR) op 088-180 88 00 of stuur een mail naar contact@tweewegit.nl t.a.v. Celica van Maren.