EW Faclity Services Private Cloud Omgeving

Private Cloud – EW Facility Services

EW Facility Services & Tweeweg IT: samenwerking gericht op kwaliteit, meedenken en flexibiliteit

De nauwe samenwerking tussen EW Facility Services en Tweeweg IT werkt al jarenlang naar volle tevredenheid. De wederzijdse directe communicatie en persoonlijke benadering zorgen voor een langdurig prettige samenwerking. Gericht op kwaliteit, meedenken en flexibiliteit. De uitbesteding van IT diensten zorgt er voor dat EW hun focus kan behouden op hun unieke bedrijfsprocessen en zo kan werken aan de ondernemingsdoelen. Tweeweg IT denkt daar graag in mee!

Private Cloud omgeving

De volledige IT omgeving van EW is uitbesteed aan Tweeweg IT. De bijna 400 kantoormedewerkers werken dagelijks in hun private Cloud omgeving. Deze bestaan uit Cloud werkplekken, Cloud Servers, Managed Services zoals Backup, Uitwijk en Disaster Recovery en natuurlijk de volledige Security. Continu spreken we samen over de veranderende organisatie en hoe we IT kunnen optimaliseren om dit te blijven ondersteunen.

Over EW Facility Services

EW Facility Services zet alles op alles voor de ultieme gastbeleving. Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen hun dienstverlening en de beleving van de eindgebruiker is hierbij de drijfveer. Hun marktleiderschap in de hotelbranche staat daarbij garant voor duurzame, innovatieve concepten. Deze zet EW Facility Services op basis van een strategisch partnerschap in bij opdrachtgevers op zoek naar Hospitality, Operational excellence en Flexibilisering.

Meer weten over de samenwerking van Tweeweg IT met EW Facility Services? Neem dan gerust even contact op met Bart Ockerse (088 – 180 88 00). Een referentiegesprek met EW Facility Services is altijd mogelijk!

Ga terug