Onze oplossingen maken jouw werk gemakkelijker en veiliger

Onze dienstverlening gecombineerd met vertrouwde merken

Om ervoor te zorgen dat jouw kantoorautomatisering op rolletjes loopt, leveren en onderhouden wij veilige IT omgevingen op maat. In de Cloud of op locatie. Wij zijn gespecialiseerd in Cloud, Security, Managed Services en Back-up & Storage. Rondom deze deelgebieden hebben wij oplossingen samengesteld waarin wij onze eigen dienstverlening combineren met standaard producten van marktleiders in de IT, zoals Microsoft, Veeam, HP, en VMware.

We streven er naar er voor te zorgen dat we met onze dienstverlening de hele lading van je IT behoeften dekken. Daarom werken wij goed samen met partners zoals softwareleveranciers of ontwikkelaars. Onze rol is het verbinden van partijen, zodat er een goed samenspel is. Dat vinden wij belangrijk, want wij beloven je immers dat wij alles in het werk stellen om je uitermate tevreden te houden!

In the spotlights… CloudBackup365

Tip! Koop je backup voor Microsoft365 direct bij CloudBackup365.nl
We zetten graag periodiek één van onze specialismen in the spotlights. Ditmaal is dat CloudBackup365. Onze eenvoudige, voordelige alles-in-één oplossing voor de backup van je mail, team en data binnen Microsoft 365.

Lees verder…