Private Cloud – Zonnekinderen

Een eenduidige werkomgeving voor kinderopvangorganisatie Zonnekinderen

Oprecht en eerlijk adviseren aan de voorkant en ons verdiepen in wat het beste past bij de gebruikers, zo is Tweeweg IT de samenwerking met kinderopvangorganisatie Zonnekinderen begonnen. Kwaliteit en goede ondersteuning, gecombineerd met flexibele overeenkomsten die passen bij de behoeften van Zonnekinderen. Allemaal ingrediënten om te komen tot een langdurige prettige samenwerking!  

“Altijd prettig werken in de Cloud bij Tweeweg IT”

Met werken in de Cloud heeft Zonnekinderen gekozenvooreeneenduidigewerkomgeving. Alle ruim 80 kantoormedewerkers, teamleiders en pedagogisch medewerkers van 50 locaties werken dagelijks in hun private Cloud omgeving. Deze bestaat uit de volledig Managed Cloud desktops, Helpdesk en Support en Managed Services zoals Backup, WIFI en natuurlijk de volledige Security. Alles gericht op gemakkelijk en veilig werken op kantoor en op alle locaties. IT als ondersteuning voor de primaire bedrijfsprocessen, want daar gaat het uiteindelijk om. 

Zonnekinderen is een toonaangevende middelgrote kinderopvangorganisatie die zowel kinderopvang als buitenschoolse opvang aanbiedt, met bijna 50 locaties in de Liemers, Lingewaard en de Achterhoek. 

Meer weten over de samenwerking van Tweeweg IT met Zonnekinderen? Neem dan gerust even contact op met Bart Ockerse (088 – 180 88 00). Een referentiegesprek met Zonnekinderen is altijd mogelijk!

Ga terug