Hey communicatieve enthousiasteling!

Help jij onze Sales verder met Social Media en Online Marketing ?

En ben je beschikbaar voor ongeveer 16 uur per week?

Om ons team te ondersteunen zoeken wij hulp bij onze marketing en communicatie. Met name op het gebied van communicatie middels Social Media, het onderhouden en updaten van onze websites en allerlei aanverwante relevante taken.

Onze filosofie en communicatie stijl moet uiteraard bij je passen, je vinbdt het prettig om te mogen werken in een ruim kader, zonder dik achterliggend meerjaren marketingplan. Je houdt van deze vrijheid en verantwoordelijkheid, maar bovenal, je vindt het leuk om iets toe te voegen om ons bedrijf verder te helpen. Je helpt meedenken in nieuwe vormen van onze uitingen, zowel naar onze bestaande klanten als voor het werven van nieuwe medewerkers. Kortom, je houdt van een creatieve uitdaging en bent praktisch ingesteld.

 

Je interesse gewekt? Kom dan eens kennismaken met ons, dan kan je pas echt oordelen of we bij jou passen!

Liever niet in dienstverband maar bijvoorbeeld als ZZP’er komen werken? Dat kan uiteraard ook.

 

Wat vragen we aan jou om mee te nemen?

– Relevante competenties die passen bij de functie

– Minimaal relevante MBO4 afgeronde opleiding

– Eravring met Social Media, Online Marketing en beheer van websites (WordPress)

– Uitstekende communicatieve vaardigheden

– In staat om zelfstandig en verantwoordelijk binnen een team te werken

– Je bent creatief en goed met woorden

– Je begrijpt onze markt en wat wij doen, zodat je de juiste boodschap kan brengen

Wij bieden je veel leuke voorwaarden en een Mini Cabrio (?) !

Een leuke en écht uitdagende werkomgeving met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, training, studie en innovatie. Je bepaalt zelf wat je grenzen zijn, wij helpen je daarbij. Wij beschikken over een uitgebreide eigen private cloud oplossing en werken met professionele tools. Daarnaast belonen we natuurlijk marktconform en mag je altijd gebruik maken van het dartboard en voetbalspel.

En helemaal leuk! We hebben een Mini Cabrio die je af en toe mee mag nemen om even lekker uit te waaien op een mooie zomerdag! Zomaar, omdat het kan!

Ook als ZZP’er beschouwen wij je onderdeel van ons team, dus mag je ook gerust de Cabrio eens meenemen 🙂

 

Bedrijfsprofiel

Tweeweg IT is een flexibel, uitdagend, tikkeltje eigenwijs, innovatief en professioneel IT bedrijf, opgericht in 2002. Gevestigd in Duiven (vlakbij Arnhem), waar ons kantoor een prachtige en prettige open werkomgeving biedt. Onze cultuur is flexibel, open en innovatief. We sturen op resultaat, vrijheden en verantwoordelijkheden. Onze kernwaarden zijn: klantgericht, professioneel, samenwerken, flexibel, passie.

We hebben een missie en die luidt: “Elke organisatie groeit met onze IT oplossingen”. Want samen creëren we veilige en toekomstgerichte IT oplossingen die organisaties verder helpen ontwikkelen.

Onze klanten zijn trouwens leuke organisaties (met name) in de regio, met tussen de 10 en 500 werkplekken.

We werken al jaren (sinds 2007!) met ons eigen Private Cloud Platform, Microsoft 365 en bieden diverse Security, Managed Services en Data Management oplossingen. Continu zijn onze oplossingen in beweging en blijven wij ons ontwikkelen op Cloud platformen en infrastructuren. Wij zijn partner van o.a. Microsoft, Veeam, HPE, VMWare, Citrix, Ivanti, Sophos en Sonicwall. En we werken met diverse strategische partijen samen, zoals op het gebied van Security diensten.

Wij zijn overigens ISO27001 gecertificeerd en gebruiken diverse professionele beheertools en programma’s om onze kwaliteit en veiligheid te kunnen bieden én borgen.

Hoe nu verder?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Bel dan even met Celica (HR) op 088-180 88 00 of stuur een mail naar contact@tweewegit.nl t.a.v. Celica van Maren.